General information

Country
Romania
Region
Ilfov
FM Location
DRA : Dragomiresti
Contract type
Permanent (Full Time)
Date published
27 July 2022

Company Description

La FM Logistic, suntem 27.500 de oameni care cred cu tărie că lanțurile de aprovizionare au puterea de a crea un impact pozitiv pentru oameni și pentru planetă. Ne punem în aplicare viziunea noastră în 14 țări din Europa, Asia și America Latină.

Din 1967,ne străduim să livrăm produsele potrivite, la locul potrivit, în momentul potrivit, pentru binele tuturor. Suntem activi în 14 țări din Europa, Asia și America Latină. Înregistrăm venituri anuale de aproximativ 1,4 mld.euro și peste 27.000 de angajați.

Suntem pionieri în transport pooling și conceptul de platformă multi-client, promovăm soluții de co-packing ecologice și depozite carbon neutral, muncim din greu pentru a optimiza modul în care folosim resursele, monitorizând și îmbunătățind continuu amprenta de carbon. Și nu ne oprim aici! Oriunde ne vom afla, vom deveni un partener sustenabil de bază pentru comunitățile locale. Nimic nu ar fi posibil fără pasiunea noastră interioară și toată energia pe care o împărtășim pentru a crea și a realiza aceste acțiuni. De aceea, ne străduim, împreună, să îmbunătățim continuu viața profesională de zi cu zi și bunăstarea echipelor noastre. În România am demarat primul proiect în anul 2008, la Timișoara (Dudeștii Noi), apoi ne-am extins cu birouri și depozite în Petrești (Dâmbovița), Dragomirești-Vale (Ilfov) și 2 puncte de lucru în Cluj-Napoca și Bacău, ajungând la peste 700 de angajați.

Job Description

The Communication Specialist will integrate in the HR department with the following responsibilities:

- Work together with corporate team to define and implement the communication plan for FM Romania
- Follow-up all press, events where FM Logistic is present on local market
- Manage both internal and external communication
- Organize company business events
- Is involved in marketing actions for the company

Candidate Profile

We are looking for a motivated person, highly skilled in communication, who is able to manage multiple projects regarding both, internal and external communication, in FM Logistic Romania.

The ideal candidate has:
- University degree in business or communication
- Significant previous experience in a communication agency or communication department of a company
- Global view on communication impact in business
- Excellent written and spoken English
- Experience in developing or at least implementing a communication strategic plan
- Is able to manage projects with minimum supervision: press-internet-print edition-events-internal communication-lobbying
- Is creative, determined and involved in delivering expected results